1. „Care sunt motivele pentru care aș alege sã fac psihoterapie?”
  Poți alege sã faci psihoterapie dacã dorești sã îți rezolvi anumite probeleme, anumite fobii, dacã ai trecut printr-o situație dificilã cum ar fi o depresie, o traumã, un deces, un divorț, o separare, anxietate sau atacuri de panicã, o depresie, dacã ai de luat niște decizii mai dificile, dacã dorești sã îți îmbunãtãțești calitãțile de relaționare și calitatea vieții.
 2.  „Cum mã poate ajuta un psiholog?”
  În primul rând un psiholog îți este 100% confident! Tot ceea ce discutați în cabinet va rãmâne acolo! În al doilea rând, acesta nu te va judeca! Rolul lui este sã te ajute, sã gãsiți împreunã cele mai bune soluții pentru situația ta! El te va asculta, se va folosi de tot ceea ce a învãțat și învațã în studiile sale pentru a te ajuta, pentru a te ghida în cãlãtoria ta spre schimbare, autocunoaștere, îți va oferi suportul lui pentru a face schimbãrile pe care ți le dorești!
 3. „Cât timp dureazã o ședințã de terapie și de câte ședințe voi avea nevoie pentru a-mi rezolva problemele?”
  Ședința de terapie dureazã 60 de minute. Numãrul ședințelor este unul variabil, care depinde de diferiți factori. Dacã dorești sã beneficiezi doar de suport din partea terapeutului în anumite situații, asta ar putea dura câteva luni sau atât timp cât consideri cã ai nevoie de suport, dacã dorești sã rezolvi anumite probleme mai adânc înrãdãcinate sau diferite traume cu care te-ai confruntat, atunci terapia va dura mai mult, deoarece cu cât trauma este mai adâncã, mai timpurie, cu atât timpul necesar vindecãrii este mai mare.
 4. „Cât costã o ședințã de terapie și cât de des trebuie fãcutã?”
  Prețul unei ședințe este de 70 de lei. De obicei se vine odatã pe sãptãmânã, însã în funcție de situații și la cererea clienților, poți veni și de douã ori pe sãptãmânã.