psiholog psihoterapeut alexandra draghia

Sunt Psiholog Alexandra Draghia, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației Transilvania Brașov. Am urmat cursul de formare în Hipnoză Ericksoniană cu Lector universitar Dr. Vargha Jenő la București.

De ce am ales terapia?

Încă din liceu am avut o pasiune pentru psihologie, însă un eveniment, care mi-a schimbat cursul vieții, m-a făcut să îmi doresc din tot sufletul să ajut și eu alți oameni, așa cum și eu am fost ajutată într-un moment dificil al vieții. În urma unui accident am pierdut o ființă foarte dragă și eu am fost într-o stare foarte gravă, cu șanse zero de supraviețuire… se pare că treaba mea aici nu se încheiase și iată-mă acum aici!

Trecând prin multe încercări și multă durere suferită din cauza pierderii celui drag, am ajuns să fac terapie. Erau sute de întrebări a căror răspuns nu îl găseam, fapt ce m-a făcut să apelez la ajutorul unui psihoterapeut. Experiența terapiei a fost una unică, din care am avut de învățat foarte multe lucruri, am ajuns să mă cunosc și să mă dezvolt așa cum nu am crezut că este posibil.

Acesta este și unul din motivele pentru care recomand terapia! Terapia vindecă, deschide porți nemaivăzute, rezolvă probleme, incertituni.
Cineva mi-a dat un sfat odată, pe vremea când nici nu știam în ce direcții mă va duce viața: “Să faci în viață ceea ce îți place și să faci asta cu pasiune, astfel nu vei simți nicio zi din viața ta că muncești, iar rezultatele obțiune vor fi uluitoare! ”. Am ajuns acum să fac ceea ce iubesc, nu doar ceea ce îmi place, fac totul cu pasiune, iar rezultatele ce le am cu clienții sunt mai mult decât satisfăcătoare!